Διεθνής Βράβευση για το Κέντρο Αειφορίας (CSE) ως Environment & Energy Leader στην Αμερική

December 9, 2021
By CSE

Σημαντική διεθνή βράβευση απέσπασε το Κέντρο Αειφορίας (CSE) και o Πρόεδρός του, Νίκος Αυλώνας, από ένα από τα πιο αξιόπιστα περιοδικά στη Βόρεια Αμερική για θέματα Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας, το Environmental & Energy Leader Magazine.

 

Το Κέντρο Αειφορίας και ο Νίκος Αυλώνας βρίσκονται στη λίστα των κορυφαίων 100 oργανισμών, μαζί με Executive Leaders από τη Lego, τη J&P Morgan CHASE , UN Global Compact (Ην.Πολιτείες), τη Ford, Phillips και τη Metlife.

 

Η βράβευση αφορά το σημαντικό έργο και τη συμβολή του Κέντρου Αειφορίας στον τομέα της πιστοποιημένης εκπαίδευσης στελεχών και εξειδικευμένης υποστήριξης επιχειρήσεων και οργανισμών σε όλο τον κόσμο να βελτιώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα και συνολικά τις επιδόσεις τους στη Βιωσιμότητα.

 

Πρόκειται για διάκριση που λαμβάνει χώρα για 5η συνεχή χρονιά και έχει στόχο να αναδείξει τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που πρωτοπορούν και ηγούνται της παγκόσμιας αλλαγής (transformation), δημιουργώντας νέες λύσεις και καλές πρακτικές για να βοηθήσουν τις ίδιες ή άλλες επιχειρήσεις να επιτύχουν υψηλές επιδόσεις στην περιβαλλοντικό τομέα.

 

Το Κέντρο Αειφορίας είναι υπερήφανο για τη διάκριση αυτή και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την υποστήριξη επιχειρήσεων και στελεχών για έναν καλύτερο πλανήτη και ένα βιώσιμο μέλλον.

 

 

Σχετικά με το Κέντρο Αειφορίας (CSE)

 

Το Κέντρο Αειφορίας (www.csenet.gr) συμπληρώνει το 2021 δεκαέξι χρόνια υπεύθυνης λειτουργίας στην Ελλάδα από όπου και ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2005. Το Κέντρο Αειφορίας είναι κορυφαίος εκπαιδευτικός και συμβουλευτικός οργανισμός εξειδικευμένος στα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και ΕSG στην Ελλάδα με σημαντικά διεθνή δραστηριοποίηση. Με συγκριτικό πλεονέκτημα την πολύχρονη εμπειρία επί θεμάτων ΕΚΕ και την εκτεταμένη τεχνογνωσία, προσφέρει υπηρεσίες ESG σε επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από το 2010 και έχει σχεδιάσει με επιτυχία στρατηγικές που ενισχύουν την καινοτομία και το υπεύθυνο επιχειρείν. Σήμερα το Κέντρο Αειφορίας δραστηριοποιείται σε 30 χώρες και 5 ηπείρους και διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο του περισσότερους από 120 πελάτες μεταξύ των οποίων είναι FORTUNE 500 εταιρείας και κορυφαίοι οργανισμοί στον τομέα τους όπως είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΙΒ), Dubai Government, Εurochamber of Commerce και Fortune 500, Lloyds banking group, Coca Cola, Walmart, ABM, LCI.

 

 

Σχετικά με το Environment+Energy Leader

 

Το Environment+Energy Leader (www.environmentenergyleader.com) προσφέρει εδώ και 15 χρόνια επίκαιρη ενημέρωση για νέα της αγοράς, καλές πρακτικές και έρευνες γύρω από τα θέματα της βιωσιμότητας, του περιβάλλοντος και της ενέργειας, συμβάλλοντας καθοριστικά στις επιχειρηματικές αποφάσεις. Διαθέτει ένα εκτενές δίκτυο που περιλαμβάνει την ιστοσελίδα του, newsletters, προγράμματα απονομών, διοργάνωση webinars, εκθέσεις, αναλύσεις και συνέδρια για να προσφέρει ειδική γνώση και λύσεις σε στελέχη σχετικά με το πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις περιβαλλοντικής και ενεργειακής διαχείρισης με στόχο τη μείωση του κόστους, την αύξηση της αποτελεσματικότητας και την ελαχιστοποίηση της σπατάλης των πόρων. Το Environment+Energy Leader αποτελεί μέρος του Ομίλου Business Sector Media LLC.

 

 

Οργανισμοί που μας εμπιστεύονται