Η Ελληνική Κοινωνική Επιχειρηματικότητα διακρίνεται στη Silicon Valley – Η καινοτόμα πλατφόρμα Sustainability Academy που ξεκίνησε στην Ελλάδα από το Κέντρο Αειφορίας βραβεύτηκε από τo Silicon Valley Community Foundation στην Αμερική

February 21, 2020
By CSE

Το Sustainability Academy του Κέντρου Αειφορίας (Center for Sustainability and Excellence) διακρίθηκε μαζί με τη Google, Inc. για το Corporate Responsibility Impact, από το Silicon Valley Community Foundation,το μεγαλύτερο Ίδρυμα στις Ην.Πολιτείες και παγκοσμίως, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Σαν Φρανσίσκο, παρουσία δεκάδων στελεχών της Silicon Valley.

Η βράβευση αυτή αποδίδεται κάθε χρόνο σε ένα άτομο και μια εταιρεία που εκφράζει τις βέλτιστες πρακτικές στην Εταιρική Υπευθυνότητα, αναγνωρίζοντας τη θετική συμβολή και αφοσίωσή τους στις κοινότητες. Φέτος, το Sustainability Academy αντιπροσωπεύει αυτές τις βέλτιστες πρακτικές. Το Sustainability Academy είναι η μοναδική παγκοσμίως διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα για την Εταιρική Υπευθυνότητα και Βιώσιμη Ανάπτυξη, με όραμα την εκπαίδευση 100.000 επαγγελματιών, κοινωνικών επιχειρηματιών και αποφοίτων μέχρι το 2020!

Όπως δήλωσε ο Νίκος Αυλώνας, Πρόεδρος του Κέντρου Αειφορίας (CSE), «Με τιμάει ιδιαίτερα η διάκριση αυτή από το Silicon Valley Community Foundation. Η δέσμευση του οργανισμού αυτού είναι η υποστήριξη ανθρώπων και οργανισμών σε όλο τον κόσμο ώστε να δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο σε όλο τον πλανήτη – και αυτή είναι μία δέσμευση που συμμερίζομαι απόλυτα!»

Με δυνατότητες ευέλικτης και ομαδικής  εκπαίδευσης, το Sustainability Academy προσφέρει Πιστοποιημένα online εκπαιδευτικά προγράμματα που καλύπτουν όλο το φάσμα της Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Ήδη το εμπιστεύονται σημαντικές Fortune 500 επιχειρήσεις και σημαντικοί οργανισμοί, όπως για παράδειγμα οι Workday, η CocaCola, η Timberland, τα Ηνωμένα Έθνη.

Οργανισμοί που μας εμπιστεύονται