Εταιρικό προφίλ

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE )είναι μια πολυβραβευμένη εταιρεία που έχει δεσμευτεί να παρέχει βιώσιμα επιχειρηματικά αποτελέσματα και να δημιουργεί θετικό αντίκτυπο για οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, μέσω των μοναδικών υπηρεσιών εκπαίδευσης και συμβουλευτικής του.

Ολοκληρωμένες συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες με εστίαση ανά κλάδο

Με βάση την πολυετή εμπειρία μας από επιχειρήσεις αλλά και σε πολύτιμα εργαλεία που απορρέουν από την διεξαγωγή ετήσιας παγκόσμιας έρευνας, έχουμε την ικανότητα να καθοδηγούμε με ασφάλεια τις επιχειρήσεις στον μετασχηματισμό τους σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης & ESG, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την υψηλή αξιοπιστία τους και να μεγιστοποιήσουμε τον κοινωνικό και περιβαλλοντικό τους αντίκτυπο.

Πρωτοπορία σκέψης

Το Κέντρο Αειφορίας ηγείται των εξελίξεων και από το 2005, ως μία από τις πρώτες εταιρείες συμβούλων Βιώσιμης Ανάπτυξης παγκοσμίως, έχει βοηθήσει πολλές εταιρίες και οργανσιμούς να κάνουν τα πρώτα επιτυχημένα βήματα προς την αειφορία.

Εχουμε διοργανώσει  δεκάδες συνέδρια και διαδικτυακές εκδηλώσεις σε Νέα Υόρκη, Σηάτλ, Σαν Φραντζίσκο, Ατλάντα, Ουάσιγκτον, Σικάγο, Τορόντο, Τόκυο, Βρυξέλλες, Αθήνα, Ντουμπάι, Λονδίνο, Κωνσταντινούπολη, Κουάλα Λουμπούρ και Σιγκαπούρη.

Προηγμένη έρευνα

Μας αρέσει να ηγούμαστε των εξελίξεων και γι’ αυτό είμαστε καλοί ακροατές και ερευνητές.

Αφουγκραζόμαστε την αγορά και παρακολουθούμε τις τάσεις στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τα κριτήρια ESG, ώστε να μπορούμε εγκαίρως να κατανοήσουμε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες και να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Βραβεία και διακρίσεις

Το Κέντρο Αειφορίας συμπεριλήφθηκε στη λίστα 2021 Environment + Energy Leader 100.

Το Silicon Valley Community Foundation βράβευσε τη διαδικτυακή μας πλατφόρμα Sustainability Academy ως πρότυπο εργαλείο ανάπτυξης στελεχών για την βιώσιμη Ανάπτυξη το 2018.

Η μοναδική έρευνα βιωσιμότητας του Κέντρου Αειφορίας CSE παρουσιάζεται κάθε χρόνο σε κορυφαία αμερικανικά επιχειρηματικά μέσα ενημέρωσης όπως Associated Press, Yahoo, International Business Times, Boston Herald κ.α.

Ο πρόεδρος του Κέντρου Αειφορίας CSE, Νίκος Αυλώνας, αναγνωρίστηκε από το Trust Across America ως ένας από τους Top 100 Thought Leaders In Trustworthy Business Behavior το 2010.

Η CSR Europe βράβευσε το Κέντρο Αειφορίας για το έργο Sustainability Scorecard και το έργο ολοκλήρωσης με τον τραπεζικό όμιλο Lloyds το 2007.

Οργανισμοί που μας εμπιστεύονται