Το όραμά μας

Το Κέντρο Αειφορίας CSE παρέχει πρωτοποριακή καθοδήγηση και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε παγκόσμιες εταιρίες Fortune 500, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ηγέτες και οργανισμούς παγκοσμίως, μέσω των βραβευμένων επιστημονικών ερευνών του, πιστοποιημένων εκπαιδεύσεων και εξειδικευμένων συμβουλευτικών προγραμμάτων ESG και Βιώσιμης Ανάπτυξης. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες και οι εκπαιδεύσεις μας (δια ζώσης ή εξ αποστάσεως) βασίζονται σε δεκαετίες ακαδημαϊκής, επιχειρηματικής και βιομηχανικής εμπειρίας. Απώτερος στόχος μας η παροχή εξειδικευμένης βοήθειας προς επιχειρήσεις, οργανισμούς και ηγέτες που έχουν κληθεί να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που θέτουν συνεχώς τα κριτήρια ESG και η Βιώσιμη Ανάπτυξη.
  • Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τους ηγέτες του αύριο μέσω προηγμένων και εξειδικευμένων πιστοποιημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
  • Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τις μεγαλύτερες εταιρίες FT 500 και δημόσιους οργανισμούς στον πλανήτη που διαπρέπουν σε κριτήρια ESG, Βιώσιμη Ανάπτυξη και Εταιρική Υπευθυνότητα.
  • Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με ομάδες συμβούλων και τις βοηθάμε να αναπτυχθούν μέσω του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών μας.

Αποδείξεις μιας επιτυχημένης πορείας

Πάνω από 200 ιδιωτικές εταιρείες και δημόσιοι οργανισμοί από την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και άλλες περιοχές του κόσμου, εμπιστεύονται το Κέντρο Αειφορίας CSE για να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπό τους στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, στα κριτήρια ESG και την Εταιρική Υπευθυνότητα. Πάνω από 9.000 επαγγελματίες από 5 ηπείρους έχουν πιστοποιηθεί μέσω των δια ζώσης, διαδικτυακών και ομαδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε υποστηρίξει εταιρείες και οργανισμούς όπως General Motors, ABM, Oracle, Lloyds Banking Group, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ΝΑSA και δεκάδες άλλους.

Οι Διαπιστεύσεις μας

We are Global