Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης Στελεχών Βιώσιμης Ανάπτυξης-ESG

REGISTER NOW

Αυτή η ειδικά σχεδιασμένη διήμερη εκπαίδευση που προσφέρει το Κέντρο Αειφορίας στοχεύει να σας δώσει όλα τα επίκαιρα εργαλεία και τους πόρους που απαιτούνται για την εφαρμογή ή την αναβάθμιση των υφιστάμενων πρωτοβουλιών σας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, αλλά και για την εξέλιξη των επιδόσεών σας στα ESG κριτήρια. Έτσι θα προσδώσετε αξία στον οργανισμό σας δημιουργώντας αποτελεσματική και ουσιαστική στρατηγική.

Στελέχη από Fortune 500 εταιρείες, τοπικές κυβερνήσεις και ακαδημαϊκοί φορείς έχουν εμπιστευθεί το Κέντρο Αειφορίας συμμετέχοντας στην προηγμένη μας εκπαίδευση για Πιστοποίηση στη Βιώσιμη Ανάπτυξη -ESG, ώστε να κερδίσουν μοναδική αναγνώριση στον κλάδο της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 30 Οκτωβρίου από τις 9:30πμ -5:30μμ και στις 31 Οκτωβρίου από τις 9:30πμ -5:30μμ, υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής εκπαιδευτή, Νίκου Αυλώνα. Εδώ μπορείτε να δείτε την ατζέντα του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Χώρος διεξαγωγής του προγράμματος: tbc

 

 

Πατήστε εδώ για να δείτε την ατζέντα του προγράμματος πιστοποίησης και τι έχουν πει για εμάς προηγούμενοι εκπαιδευόμενοι.

CSE - Agenda Illustration

FΓια περισσότερα από 19 χρόνια πάνω από 9.500 Διευθυντές και στελέχη διοίκησης από Fortune 500 εταιρείες, τοπικές κυβερνήσεις και ακαδημαϊκά ιδρύματα σε 90 χώρες εμπιστεύονται το Κέντρο Αειφορίας - CSE και τις uυψηλού επιπέδου πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις που προφέρει.

Τι θα αποκομίσετε από την πιστοποιημένη εκπαίδευση

Εκπαιδευτικό υλικό και εκπαιδευτικό οδηγό με την πιστοποίηση του CMI και του CPD.

Αποκλειστική πρόσβαση σε ηχογραφημένα σύντομα διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) σχετικά με τις τρέχουσες και μελλοντικές τάσεις της βιώσιμης ανάπτυξης, από ηγέτες στον τομέα της βιωσιμότητας.

Εξάσκηση μέσω πρακτικών ασκήσεων (case studies), χρήση εργαλείων και απαντήσεις στα καίρια ερωτήματά σας από την ομάδα διδασκόντων, σε κάθε βήμα της εκπαίδευσης.

Δυνατότητα πρόσβασης σε εξειδικευμένα διαδικτυακά μαθήματα για τον τομέα της ενέργειας και των ενεργειακών υπηρεσιών, τον τομέα των προϊόντων και υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης και τον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Δυνατότητα δικτύωσης με άλλους επαγγελματίες του κλάδου καθ΄όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης και των ομαδικών ασκήσεων.

Δωρεάν διάθεση του e-book " Practical Sustainability Strategies: How to gain a Competitive Advantage" (Wiley Publication, 2nd-Edition), που έχει συγγράψει ο επικεφαλής εκπαιδευτής του Κέντρου Αειφορίας - CSE κ. Νίκος Αυλώνας.

Βασικές Ενότητες του Πιστοποιημένου Προγράμματος

Θα πάρω πιστοποίηση;

Μόλις ολοκληρώσετε την διήμερη εκπαίδευση, θα κληθείτε να δημιουργήσετε και να υποβάλετε ένα σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης, θέτοντας σε εφαρμογή όλα τα πρακτικά εργαλεία και τις γνώσεις που κατακτήσατε. Η εργασία σας θα αξιολογηθεί από τους εκπαιδευτές και αποτελεί προϋπόθεση για να λάβετε την Πιστοποίηση Βιωσιμότητας ESG.

Προφίλ Συμμετεχόντων

Sustainability - ESG Directors/ Managers

ESG Fund Managers

CFO’s (Chief Financial Officers)

Corporate Affairs – Communications

C-Suite Executives

HR Executives

Environment Quality, Health & Safety

Investors Relations - Finance

Procurement & Supply Chain

COOs (Chief Operational Officers)

Non Governmental Organizations

Ποιες είναι οι σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι επαγγελματίες στον τομέα Βιώσιμης Ανάπτυξης;

Το νέο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Στελεχών Βιώσιμης Ανάπτυξης- ESG εστιάζει:

Στην ενσωμάτωση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας στην επιχειρηματική στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης.

Στις νέες τάσεις και νομοθεσίες για την Βιώσιμης Ανάπτυξη και τα ESG κριτήρια.

Στη βελτίωση και ανάπτυξη σχέσεων με τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Στην επιρροή αλλά και την παροχή υποστήριξης στα διοικητικά στελέχη που θα κληθούν να δημιουργήσουν / υλοποιήσουν στρατηγική βιωσιμότητας.

Στον ρόλο των επενδυτών και στη μεγιστοποίηση των εταιρικών επιδόσεων στις αξιολογήσεις ESG.

Στην επιλογή και θέσπιση φιλόδοξων στόχων ESG και στους τρόπους μέσω των οποίων μια επιχείρηση μπορεί να γίνει Net-Zero.

Γιατί το Πρόγραμμα Πιστοποίησης Στελεχών Βιώσιμης Ανάπτυξης- ESG είναι συμπληρωματικό ως προς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα GRI Certified Standards. Επενδύστε στο συνδυαστικό πακέτο πιστοποίησης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα GRI Certified Standards επικεντρώνεται στην κατανόηση και την εφαρμογή των νέων προτύπων GRI στον Απολογισμό Βιωσιμότητας.

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης Στελεχών Βιώσιμης Ανάπτυξης- ESG παρέχει μια επισκόπηση των προτύπων, των αξιολογήσεων και των κριτηρίων ESG και προσφέρει σε βάθος πληροφορίες για το πώς να δημιουργήσετε μια εταιρική στρατηγική ESG (συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου Net-Zero) και πως να την ενσωματώσετε στα διάφορα τμήματα και στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Η παρακολούθηση και των δύο εκπαιδεύσεων θα σας προσφέρει μία εις βάθος κατανόηση των κριτηρίων ESG και των επίσημων πιστοποιήσεων από τους κορυφαίους παρόχους διαπίστευσης στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης (GRI,CMI & CPD).

Βασικοί Εκπαιδευτές

Lead Tutors

Nikos Avlonas

Karen Malone

Rosalinda Sanquiche

Lena Mamidakis

Thomas Weber

Takeshi Simotaya

Marina Alonistiotis

Alex Ham

Εγγγραφείτε Τώρα!

Ποιό είναι το πλήρες όνομά σας;

  Οι Διαπιστεύσεις μας

  Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από τον διεθνώς καταξιωμένο φορέα Πιστοποίησης CPD. Το πρόγραμμα παρέχει μονάδες CPD για περίπου 25 ώρες μάθησης.

  Εάν επιθυμείτε να διεκδικήσετε αυτές τις μονάδες CPD, η ευθύνη βαρύνει εσάς. Το Κέντρο Αειφορίας - CSE δεν είναι υπεύθυνο για τη διεκδίκηση ή την επικύρωση των ωρών ή των βαθμών.

  Πρόσφατες μαρτυρίες από όλο τον κόσμο

  They Said

  Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες

  Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

   Communication Partners

   Το παγκόσμιο εκπαιδευτικό μας αποτύπωμα