Στην Αθήνα το βραβευμένο Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης Στελεχών Βιώσιμης Ανάπτυξης – ESG

August 19, 2024
By CSE

To Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης Στελεχών Βιώσιμης Ανάπτυξης (ESG) του Κέντρου Αειφορίας (CSE) έρχεται στην Αθήνα τον Οκτώβριο 2024

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2005 και έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 9.500 στελέχη επιχειρήσεων σε πάνω από 90 χώρες. Η πρωτοπορία του αφορά την ολιστική  προσέγγιση του μοντέλου της βιώσιμης ανάπτυξης και κριτηρίων ESG, αναδεικνύοντας τη σημασία της πλήρης ενσωμάτωσης της Βιωσιμότητας στην επιχειρηματική στρατηγική  Αποτέλεσμα αυτής της προσέγγισης είναι η δημιουργία χιλιάδων επαγγελματιών που σήμερα ηγούνται της Βιώσιμης Ανάπτυξης στους οργανισμούς τους. 

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης

Tο βραβευμένο Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης Στελεχών Βιώσιμης Ανάπτυξης – ESG περιλαμβάνει μια ειδικά σχεδιασμένη διήμερη εκπαίδευση που στοχεύει να δώσει όλα τα επίκαιρα εργαλεία και τους πόρους που απαιτούνται για την εφαρμογή ή την αναβάθμιση των υφιστάμενων πρωτοβουλιών σας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, αλλά και για την εξέλιξη των επιδόσεών σας στα ESG κριτήρια. Έτσι θα προσδώσετε αξία στον οργανισμό σας δημιουργώντας αποτελεσματική και ουσιαστική στρατηγική.

Στελέχη από Fortune 500 εταιρείες, τοπικές κυβερνήσεις και ακαδημαϊκοί φορείς έχουν εμπιστευθεί το Κέντρο Αειφορίας συμμετέχοντας στην προηγμένη μας εκπαίδευση για Πιστοποίηση στη Βιώσιμη Ανάπτυξη -ESG, ώστε να κερδίσουν μοναδική αναγνώριση στον κλάδο της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Στην Αθήνα το βραβευμένο Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης Στελεχών Βιώσιμης Ανάπτυξης – ESG, στις 30 Οκτωβρίου από τις 9:30πμ -5:30μμ και στις 31 Οκτωβρίου από τις 9:30πμ -5:30μμ, υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής εκπαιδευτή, Νίκου Αυλώνα. Εδώ μπορείτε να δείτε την ατζέντα του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Χώρος διεξαγωγής του προγράμματος: tbc

 Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας www.cse-net.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2108085565, communications@cse-net.org

 

 

 

 

Οργανισμοί που μας εμπιστεύονται