Χρυσός Νικητής το Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης ESG

July 4, 2024
By CSE

Το Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης Στελεχών Βιώσιμης Ανάπτυξης ESG της CSE κέρδισε το χρυσό στα Educational Leaders Awards 2024. 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2005 και έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 9.500 στελέχη επιχειρήσεων σε πάνω από 90 χώρες. Η πρωτοπορία του αφορά την ολιστική  προσέγγιση του μοντέλου της βιώσιμης ανάπτυξης και κριτηρίων ESG, αναδεικνύοντας τη σημασία της πλήρης ενσωμάτωσης της Βιωσιμότητας στην επιχειρηματική στρατηγική.

Αποτέλεσμα αυτής της προσέγγισης είναι η δημιουργία χιλιάδων επαγγελματιών που σήμερα ηγούνται τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στους οργανισμούς τους. Μετά το Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης Στελεχών Βιώσιμης Ανάπτυξης ESG της CSE τα πιστοποιημένα στελέχη εντάσσονται στην παγκόσμια κοινότητα των ηγετών βιώσιμης ανάπτυξης. Αυτή η κοινότητα αποτελεί το  90% των  FORTUNE 500 εταιριών. Επιπροσθέτως, καθώς ο αγώνας για τη βιωσιμότητα ESG και το Net-Zero κερδίζει δυναμική, το Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης της CSE συνεχίζει να αποτελεί το πιό καθοριστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, διαμορφώνοντας το μέλλον των βιώσιμων πρακτικών παγκοσμίως.

“Η απονομή του Χρυσού βραβείου στα Educational Leaders Awards 2024 είναι μια σημαντική τιμή για εμάς. Αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας στην προώθηση της εκπαιδευτικής καινοτομίας. Το Κέντρο Αειφορίας εξιεδικεύεται σε θέματα ESG, Net-Zero & Κυκλικής Οικονομίας ” δήλωσε ο πρόεδρος του Κέντρου Αειφορίας (CSE), κος Νίκος Αυλώνας. “ Η βράβευση επιβεβαιώνει την εκπαιδευτική μας αριστεία και τις καινοτόμες πρακτικές που βασίζονται σε δεκαετίες ακαδημαϊκής, επιχειρηματικής και βιομηχανικής εμπειρίας σε 90 χώρες, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις χώρες της Μέσης Ανατολής, στηΒόρειο Αμερική, Ασία & Καναδά. Είμαστε περήφανοι που διαμορφώνουμε το μέλλον μέσα από πρωτοποριακές πρακτικές και προγράμματα.”

Το επόμενο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 30 & 31 Οκτωβρίου 2024. Θα περιλαμβάνει πλήρη ανάλυση των νέων προτύπων ΕSRS και της διαδικασίας Double Materiality, δηλαδή όλων των απαραίτητων εργαλείων που οδηγούν μια επιχείρηση στην κορυφή της βιώσιμης ανάπτυξης. Για εγγραφές, πατήστε  ΕΔΩ Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας www.cse-net.gr

 

Οργανισμοί που μας εμπιστεύονται